Maitsesool lambapraele

Maitsesool lambapraele sisaldab kadakamarju ja nõmmliivateed, mis on korjatud rannakarjamaadelt kus jooksevad ringi ka saare õnnelikud lambad. Kujuta ette, kui maitsev see lambapraad saab olema.

Kasutamine:

Ühe võimalusena paljudest pakume välja aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsepti.
Hõõru Hiiu Gourmet lambaprae maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini.
Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest).

Kõrvale sobib hästi näiteks pihlaka sinep.

Koostisosad:

meresool 70%, küüslauk, kadakamari, nõmm-liivatee

Kogus:

110 g

Kilohind: EUR 34,54/kg
Lisa ostukorvi
4,60 €