Kadakane sool rosmariiniga 

Klassika lambaliha juurde on loomulikult kadakamari ja rosmariin. Need on kenasti siia purki pandud.

Kasutamine:

Ühe võimalusena paljudest pakume välja aeglaselt küpsetatud lambaprae valmistamise retsepti.
Hõõru Hiiu Gourmet lambaprae maitsesoolaga praeks valitud lambaliha kokku. Jäta ööpäevaks külmikusse. Paar tundi enne küpsetamist võta toasooja. Kuumuta ahi 240 kraadini.
Maitsestunud lambakints säti sügavama ahjuplaadi peale, lisa veidi vett. Küpseta 10 minutit maksimum kuumusel ja siis alanda ahjutemperatuuri 140 kraadini, kata kints kaane või fooliumiga ja küpseta umbes kuus tundi või kauem (sõltub kintsu suurusest).

Kõrvale sobib hästi näiteks pihlaka sinep.

Koostisosad:

meresool 70%, kadakamarjad 22%, rosmariin 8%.

Kogus:

110 g

Kilohind: EUR 34,54/kg
Lisa ostukorvi
4,60 €