Maitsesegud, ürdisegud lihtsaks kasutamiseks

  • Maitsesegu dipikastmele naadi ja murulauguga 45g. ILMA SOOLATA.
Tõeliselt mõnus segu sisaldab kevadist värsket naati ja murulauku.
Tee ise maitsev dipikaste, lisa hapukoort või maitsestamata jogurtit, dipisegu, veidi soola ja naudi juurviljade kõrvale. 
Koostisosad: murulauk, spinati pulber, küüslauk, RIIVLEIB (rukkijahu, nisujahu), naat.
  • Maitsesegu dipikastmele peedi, pohla ja küüslauguga 45 g. Ilma soolata.
Selle mõnusalt küüslauguse seguga saad teha ilusat roosat külma kastet või dipisegu. Aga julgelt võid kasutada segu ka erinevate lihatoitude juures, ühepajatoidus või hakklihakastmes.  ILMA SOOLATA!
Koostisosad: peet 35%, paprika 20%, pohl 16%, küüslauk 16%, tšilli.

  • Maitsesegu dipikastmele hapukapsa ja sinepiga 45 g. ILMA SOOLATA.
Kollane dipisegu on eriti põnev tänu sinepi mõrkjale ja hapukapsa hapukale maitsele. Soola pane ise oma maitse järgi.
Sega hapukoore, toorjuustu või võiga. Proovi ka pastakastmessse.
Koostisosad: porgand, sibul, hapukapsas, SINEP, kurkum.

  • Maitsevõisegu karulaugu, murulaugu ja kadakaga 30g 
Maitseb hästi ja kiirelt saab tavalise või huvitavamaks ning maitsvamaks teha! Maitsevõi kasutusala on lai, pane rõstsaiale-leivale, lisa ka liha või mereande praadides. Kevadel värske keedetud kartuliga serveeritud maitsevõi muudab kartulid eriti hõrguks. 
Koostisosad: meresool, till, karulauk 13%, murulauk 13%, kadakaokas 8%. 
  • Supi maitsesegu  22g 
Hiiumaine supisegu nõgese, peterselli ja teiste mõnusate ürtidega.
Koostisosad: petersell, porgand, leesputk, till, nõges.